About

informal, confortabil, nostalgic și foarte personal, ne dorim ca "balls." să fie pentru toată lumea și toate buzunarele. chiftelele și cultura din jurul lor au fost idea inițială a poveștii noastre începută în 2019, meniul îmbogățindu-se firesc prin oamenii care ne-au călcat pragul - colegi și clienți deopotrivă.

permanent în meniu și în regim quick service avem trei supe, șapte tipuri de chiftele simple sau marinate și câteva garnituri. rețete simple dar cinstite, executate corect și mai ales, cu o constanță la care ținem enorm. "bistro" pentru că experimentăm adesea rețete și idei noi, ediții speciale limitate de sezonalitate, găzduim mese întinse cu meniu fix și clinchete zgomotoase de pahare. (orice ar zice codul bunelor maniere)

departe de a fi perfecți, am avut de la bun început imens noroc cu oaspeți și prieteni care ne-au sprijinit și motivat să devenim tot mai buni, un proces fascinant "and a work in progress". la fel de recunoscători suntem și pentru echipa de 15 din zilele noastre dar și celor mulți care au contribuit în trecut. e poate cel mai prețios și misterios cum reușim, în diversitatea noastră, să ne reamintim firesc valorile comune când viața însăși ne mai duce pe arătură.

deloc în ultimul rand, mulțumiri infinite Laurei Paraschiv (@circa_ 1703_ 3071) pentru designul timeless și răbdare, Ioanei Pârvan pentru logo-ul mult iubit, lui Teo care a făcut posibilă mutarea din adresa primilor trei ani de funcționare în locația perfectă din Regina Elisabeta și unei luuuungi liste de furnizori și colaboratori care fac posibil ca noi să deschidem zilnic la ora 12:00 cu toate lucrurile în ordine.

EnglishRomanian